Hogyan lehet a gyerekzáras elosztóba villásdugót tenni?
Figyelt kérdés
Van valami trükkje, hogyan kell bedugni egy ilyen elosztóba a dugót? Némelyiket bele sem tudom dugni.2014. nov. 29. 01:02
1/3 anonim válasza:
Igen. Az egyik fajta úgy működik, hogy oldalra mozdul el benne a gyerekzár, ha bedugod a villásdugót. Nézd meg közelről, hogy merre lejt, az ellenkező irányba kell elmozdulnia. Ezért amikor bedugod a dugót, próbáld a védőpöcköt a dugóval a kívánt irányba nógatni. Nekem így szokott sikerülni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, igazából most, hogy nézem a sima lapos dugót könnyebben be tudtam dugni döntve, viszont a nagyobb kerek pl számítógépes zsinórt nem tudom ferdén, ezért az szinte bele sem megy. Kár, hogy nem lehet kikapcsolni ezt a funkciót, amikor vettem, nem figyeltem oda, hogy ez ilyen fajta.
2014. nov. 29. 09:51
3/3 anonim válasza:
Ha csavarral van rögzítve a háza, akkor szét lehet szedni, és nagy valószínűséggel kioperálható belőle a gyerekzár. A miénk sajnos szegeccsel van összeütve, így meg kéne hozzá fúrni a szegecsfejet hogy szétkaphassam, és ahhoz még nem vettem a fáradságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!