Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Playstation 3-nak lesz jövője?

A Playstation 3-nak lesz jövője?

Figyelt kérdés
Úgy értem most alig lehet használni valamire.(tudom hogy filmeket is lehet,letölteni stb,képek,videók,nekem nem csatlakozik a netre valami miatt)
2010. jan. 30. 14:24
 1/10 anonim válasza:
a ps2 többet tud szerintem de a ps3 csak újabb biztosan lessz jövője.ha van ps2-d akkor érdekelne
2010. jan. 30. 15:02
 2/10 A kérdező kommentje:
hát sztem a ps2 nem tud többet a 3nál
2010. jan. 30. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:

15:02

Ekkora hülyeséget honnan veszel?

Csak úgy kíváncsiságból.

Meg ezt az "alig lehet használni valamire" dolgot sem értem.

Lehet rajta játszani (ez az egésznek a lényege, többi csak kiegészítő, meg ez a legjobb az egészbe), filmet nézni, stb.

Amúgy olyan hosszútávú jövője egyiknek sem lesz, ilyen 10 évek még talán, de fognak újabb dolgokat is feltalálni, erősebbet, jobbat, stb.

PS2 is jó volt, volt azért elég sokáig, de 1-2 év múlva már alig fognak kijönni rá játékok.

De én így is úgy is fogok venni ps3-at.

2010. jan. 30. 21:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Szia második,az első válaszoló lehet hogy egy 12 éves gyermek volt,ők szoktak ilyen hülyeségeket,írogatni,kérdezni.Amúgy azt hozzá akarom tenni ,hogy elég kevés játék jött ki rá eddig ahogy veszük.
2010. jan. 30. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Kevés játéék? Nem győzöm megvenni rá a játékokat. Az elmúlt időben rengeteg ps3 exluzív játék jött ki /Uncharted 2, Ratchet and Clank, GoW collection stb. nemsokára pedig Heavy Rain, GT5/ ezeken kívül ott vannak a multiplatform játékok is. Az elmúlt időben sokkal több játék jött ki mint boxra. Én a netezésen kívül minden másra használom, össze van kötve a géppel. Minden igényemet kielégíti!
2010. jan. 31. 15:33
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

23 oldalnyi ps3 játék van értékelve.

És biztos van még pár oldalnyi játék, ami megjelent, de nincs értékelve.

Szerintem ennyi játék bőven elég, 10000ft/db áron, + folyamatosan jönnek ki az újak.

2010. jan. 31. 17:01
 7/10 mate1996 ***** válasza:
Ha 2015-ben megkérdezed, még akkor is lesz jövője a ps3-nak
2010. dec. 20. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:

18:33

Hát elméletileg 2016-ra már PS4-et terveznek, szóval akkora konzol sosem lesz, mint a PS2.

De amúgy ez az alig van játék rá tényleg hülyeség, 2011 a PS3 éve lesz, és azért előtte sem volt játékhiány.

2010. dec. 20. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:

A kérdező intelligenciája a béka feneke alatt van, sajnos.

A PS3 1000-szer jobb és többet tud, mint a PS2!

1. HD felbontású gamek

2. sokkal jobb fizika, köszönhetően a Cell processzornak, ami akár 40-szer erősebb számításokra képes, mint a PS2 Emotion Engine-je.

3. A Blu-ray meghajtónak hála, akár 50 GB is lehet egy játék, illetve Full HD-s filmeket lehet rajta nézni

4. Van PS Network

Store (demók, videók, játékok letöltése, Pulse)

Ingyen Online játszás, azaz multizás

PS HOME

A PS3 majdenem minden formátumot kezel, MP3, MP4, xvix, DVD, Blu-ray, stb...

Van HDD-je, Wincsesztere, azaz a kedvenc tartalmakat le lehet rá tölteni, vagy a kedvenc zenéket felmásolni a HDD-re.

A PS3 még Netezni is, mert van Web böngészője.

Ezeken kívül meg nagyon magas színvonalú játékok jönnek rá!

Kérdező!

Te láttál már PS3-at? Tudod te mi az a PS3?

Erős a gyanúm, hogy egyáltalán nem vagy képben a Sony legerősebb és legújabb konzoljával kapcsolatban.

2011. ápr. 5. 23:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat ez a 15:02-nek ment, aki azt mondta, hogy a PS2 jobb, mint a PS3. De a kérdező is részben rászolgált.
2011. ápr. 6. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!