LCD TV vásárlásakor mire kell odafigyelni?
1.Legyen nálad pénz :) az a lefontosabb!!!
2.Legyen Full HD
3.Lehetőleg LG vagy Samsung vagy Sony
Sztem ennyi mi 1 éve vettünk kb ekkorát. Mi LG-t
Azért nem árt odafigyelni a képfrissítési sebességre, ami maximum 5ms, ha ennél több szerintem nevedd meg., a képfrissítési frekvenciára ami legyen minél több, ha van akkor 100-120 Hz. Jól mondták h FullHD az fontos, de szinte az LCD TV-k legtöbbje már az. És ha igazán jó képet szeretnél akkor LED TV-t vegyél,a mi annyit tesz, hogy a szokásis háttérvilágítást LED-ekre cserélték, ami sokkal szedd képet ad.
De a legfontosabb az ár...
Egy kisebb miért nem tudja jól visszaadni a színeket?
Amúgy meg kinek van pénze 60"-os Tv-re?
Full HD-t csak akkor éri meg, ha tervezel ugyanilyen felbontású kamerát is venni, vagy Blu-ray lejátszót ilyen filmekhez. Ha csak TV nézésre kell, akkor elég a HD-Ready felbontás, mert a digitális adások ilyen felbontásban jönnek. Az LCD képe natív felbontásban a legszebb. Tehát a TV adások még szebbek is, mint full HD-ban.
LED TV még nincs forgalomban, így amit így hirdetnek az csak LED háttérvilágítású LCD. Amit 2-300 ezerért adnak, azok csak LED élvilágítással vannak, és a fogyasztáson kívül max. a színek kicsit jobbak. Szerintem még nem éri meg a plusz pénzt.
Hogy ne lcd-t vegyél.
Csak plazmát. Legjobbak. Panasonic, nec, pioneer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!