Vilany szerelo kérdése:
Miért van az, hogy pl csak skypelek és mén a Minecraft ésakkor mit nem gondol a gép magátol ujraindul a gépem. Gondoltam a tápra de 550w-s bár valami no-name v12-es táp szóval nem tudom?
Figyelt kérdés
gondoltam a tápra de 550w-s bár valami no-name v12-es táp szóval nem tudom.
Szóval A Gépem:
Msi a78M-E35
8gb cricrual 1600mhz
Amd A10-5800K Apu.
V12 550w táp
2014. nov. 23. 22:14
1/5 Csiß válasza:
nekem akkor csinálta ezt a gépem,mikor túlmelegedett a processzur mert gyengén (és régen) volt kenve hővezető pasztával.Próbáld újra kenni hátha.
3/5 A kérdező kommentje:
Csiß megpróbálom,de mikor megkaptam,és nem én raktam össze,már akkor is csinált hasonlót
2014. nov. 24. 07:30
4/5 anonim válasza:
Én is szívtam noname táppal amúgy, annyit csinált, hogy fagyott meg minden, utána vettem bele 1 500-as márkásat, és azóta atomstabil. :D
5/5 anonim válasza:
Nekem is 100% ugyanez volt mint az első valaszolonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!