Szeretnek egy konzolt, csak azt nem tudom, hogy xbox one v. PS 4?
Drágaságom, egyrészt tanulj meg írni. :D
Másrészt meg sokkal jobb PC-t veszel annyiból, mint amennyiből tévét+konzolt+baszott drága játékokat hozzájuk. ;)
Másrészt pedig a "next-gen" konzolok igencsak nem next-genek, hiszen jóval le vannak maradva a PC től. :) Ráadásul PC-n azt csinálsz, amit akarsz, konzolon meg tudsz... mit is? :D
Már alapvető netezési igényeknek megfelelő az Xbox one.
Azok a "baszott drága játékok is beszerezhetők használtan.
Én személy szerint megelégszem egy apu-s géppel+konzollal. De nem vagyunk egyformák ettől függetlenül a konzolok nem fos-ok. De te valószínűsítem pc fanboy vagy. Ha azt állítod hogy nem akkor tévedsz Drágaságom.
tévét+konzolt+baszott drága játékokat
no igen, tegyük fel , hogy a tv-m megvan. akkor a konzol +1 év net előfizetés+ 1 játék 150Eft. De ha nincs meg a tv akkor 250Eft. De a konzol 8 évig konzol míg egy 300-400 ezres gép 4 évig. utána nagygenerál megint ráköltesz 200-zat. és igen ha havonta veszel a konzolokhoz játékot egy játékért is még ennyit fizetsz összesen.
Igazabol, nekem a PC-vel mindig is az volt a bajom hogy sokat kellett foglalkozni vele. Ki kell cserelni ezt, frissiteni azt, hekkelgetni jobbra-balra, szeretem a konzolokban hogy csak bekapcsolom es barmilyen jatekot rakok belejuk minden kolonosebb nehezseg nelkul mennek, PC-khez azert minimalisan erteni is kell es mondom, foleg az ido meg a sok idegesseg ami nem hianyzik.
De amit nem ertek hogy valakinek miert faj hogy van aki a konzolt preferalja, nem a PC-t? Nekem se faj hogy valaki PC-n jatszik, tegye ami jol esik.
Ez itt a baj,utolsó.
Sokan gondolják, hogy a 2 üti egymást, pedig mind a kettőnek vannak előnyei illetve hátrányai.
Én például ps4 en játszom az újabb játékokkal illetve amiket nem visz a gépem.
A 4 éves gépemen meg CS:GO zok,netezek,filmezek stb.
ma 08:38
Na figyelj, eloszor is a sajat privat velemenyemet mondtam el a dologrol, amit ugy gondolom, meg ha egyet nem is ertesz vele, tiszteletben tartani mindenfelekeppen illene.
Masodszor, tudod pontosan hogy mirol beszelek amikor azt mondom hogy a PC-vel foglalkozni kell. En is jatszottam PC-n egy idoben, ritkan volt olyan hogy egy jatekot beraktam es az ment, legyen eredeti vagy letoltott. Mindig volt valami baja, hol kisebb, hol nagyobb.
Harmadszor, szerintem vilagos volt a valaszombol hogy nem agyilag vagyok keptelen a dologra, hanem pusztan az egyszeruseg miatt a konzolokat preferalom. Ezt pedig ugy megfejelni hogy en buta vagyok nem volt szep dolog. Konzolokrol es PC-krol beszelgetunk, nem tudom miert kell elkezdeni szemelyeskedni. En is mondhatnam hogy valoszinuleg egy pattanasos, girhes nyomorek vagy anyukad pincejeben (vagy padlasan), aki mar gorbere verte a kis kukijat mert egy no erinteset hirbol sem ismeri, es az ad ertelmet a szanalmas eletenek hogy felmegy gyk-ra es ott aztan a monitor mogul rohadt nagy jampi es jol kioszt mindenkit, de nem mondom. Mondom helyette azt, hogy vigyazz a szadra mert elobb-utobb siras lesz a vege, ha pedig csak az interneten vagy ilyen vagany csavo akkor meg bujj el szegyenedben, mert az internet-lovagoknal keves szanalmasabb eletforma van a vilagon.
Negyedszer, a kerdes konzolokrol szolt, semmi szukseg arra hogy a fostalicska 9 eves PC-dre verjed itt nekunk a f***odat. Azt meg egyebkent tudod kinek meseld, hogy te a mai jatekokkal egy 9 eves PC-vel jatszol? A jo edes anyadnak amikor hozza reggel a szendvicset meg a kakaot.
Ne mereszelj visszairni semmit, mashol izmozzal, hulyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!