Samsung tvvel külső vinyora rögzítem a műsort, de valamiért csak úgy hajlandó ezt a műveletet elvégezni, ha közben azt nézem. Miért? Vagy éppen kikapcsolhatom, de más csatornát nem enged nézni közben. Nagyon szőke vagyok, de ez így elég gáz.
Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 20:47
1/2 anonim válasza:
Van ilyen dupla tuneres televízió, de az árban más kategória, de minden további nélkül vásárolható.
Egyébként azért van így amit kérdezel, mert a kiválasztás során 1 csatornát kiválasztottál, és teszi a dolgát.
Mégegyet nem lehet, nem tud egyszerre kétfélét csinálni.
Műholdvevőnél bizonyos feltételekkel van ilyenre lehetőség.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor ennek sok értelme nem volt, csak ha épp akkor van valami érdekes, mikor nem tudom nézni. Illetve annyit nyerek, ha felvételről nézem, áttekerhetek másfél óra reklámot. :)
2014. nov. 22. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!