Szerintetek megéri az Ipad Mini?
Nem rég óta olvasgatok az Ipad után és kiváncsi vagyok egy hozzáértő véleményére hogy megéri-e , jön e még frissítés , meg ha valakinek van akkor hátrányokat és előnyöket is szívesen várom.
(Egy android felhasználó)
Androidos tabletekről nem tudok nyilatkozni... Feleségem nagyon szerettet volna egy iPad Mini 2-t, úgyhogy megleptem vele, és én is szívesen használom, híreket olvasni, videózni tök jó, talán billentyűzettel még többet is tud.
De mindezt lehet tudná egy jóval olcsóbb Nexus 7 is, szóval nincs összehasonlítási alapom. Frissítés egyébként pont most jött ki rá.
az is lehet hogy de
az apple addig támogatja a terméket amíg bírja a proci, nem időre megy
Ha már mini akkor legyen mini 2 vagy 3 ha van pénzed, sima miniben már elég régi a hardver, ami sajnos érződik is..
Jövőre úgy tudom már támogatva sem lesz
Amúgy most szólok hogy ios-en sok mindent nem vagy csak jóval körülménysebben tudsz megoldani mint droidon, pl ha filmet vagy zenét akarsz letölteni nem csak simán letöltöd a tabbal és kész, szépen rákötöd a gépre azzal letöltöd és átküldöd a tabra itunesal ami egy rettenet, a fájlrendszerhez sem férsz hozzá amiből megint csak sok kellemetlenség származik
Amúgy Ipad 4 tulaj vagyok már másfél éve, de ezek miatt fogok egy droidos tabletet venni
nem kell szarakodni a géppel te szerencsétlen
oplayerHD streameli/letölti a filmet nas-ról, médiacenterről, hálózatról vagy netről is
és még van sok érdekes dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!