Le ejtettem a suiliba az iskolai laptopot nagy baja van? FONTOOSS
Le ejtettem az iskolai laptopot. Szerintetek nagy baja lehet ? Amikor le esett ki jött belőle a lemez tartó de vissza tudtam tenni. Nem tudtam meg nézmi hogy működik e.
Szeintetek nagy abaj van ? Bajba fogok kerülni?
Ki kell fizessem esetleg. Ja és még valami nem mondtam el senkinek egy egyik barátnőm tudja és kész. Ugye be fog kapcsolodni ha esetleg más hazsnálja ! kérlek minnél elöbb válaszolajtok !!
"egyik barátnőm tudja"
Nyugi, csak percek kérdése, hogy mindenki értesüljön róla.
Ha a magyar nyelvet okító tankönyvedre esett, akkor biztosan megsérült, mert annak minden lapját eltüzelhetted.
Azon kívül, hogy laptopokat dobálsz, még mit csinálsz az iskolában? Ez a helyesírás bukáshoz is kevés.
Sok mindentől függ, hogy van-e és ha van milyen baja van.
Sajnos van rá esély, hogy tönkremegy, és ki kell fizetnie a szüleidnek.
Ezt nem lehet így megmondani. Ha bekapcsol még akkor is lehet baja. Az, hogy elindul még nem jelent semmit.
Amúgy én is ejtettem már el a laptopom, 2x is. Semmi baja nem lett, bár mindkét esetben a laptoptáskában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!