Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segítség! Nem kapcsol be az...

Segítség! Nem kapcsol be az iPodom. Mit tegyek? (iPod touch 5)

Figyelt kérdés

Lemerülve nincs, mert fullon volt, amikor legutobb hasznaltam. Nem ejtettem le, nem volt sokaig sem melegben sem hidegben.

Nem tudom sehova elvinni megnezetni, mert egy kis varosban lakok, es nincsenek ilyen helyek. Mi lehet vele??? Nagyon ideges vagyok, mert nincs telefonom, mindent azon csinalok.

2014. nov. 18. 05:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Hátha nincs semmi gondja akkor lemerült! Esetleg próbáld meg újra indítani! bekapcsoló gomb+HOME gombot nyomd egyszerre kb 15mp-ig! Ha megjelenik az alma logo akkor elengedheted és elvileg feláll a rendszer magától! Ha ez sem segít akkor nagyon nincs értelme vele pepecselni, szerviz!
2014. nov. 18. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepem koszonom!!!!! Sikerult!! Halas vagyok!
2014. nov. 18. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs mit!:)
2014. nov. 18. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!