Azt meglehet csinálni PS3-mal (Super Slim 12GB) hogy ha nincs hely egy játékra akkor bedugom a pendriveot és arra telepítem a játékot? És ha igen miket kell csinálnom?
Figyelt kérdés
Előre is köszi!2014. nov. 17. 18:58
2/5 anonim válasza:
Elméletileg tud olvasni külsőről de akkor te másra nem fogod használni a pendriveot mert át kell formáznod FAT32-re! Gyakorlatilag soha nem próbáltam!
3/5 anonim válasza:
2# ha nem próbáltad ne írd...
Lehet, hogy beolvas külső pendrive-t rakhatsz rá zenét képed videót, de a játékokat nem tudod rá installálni azt kötelezően a belső hdd-re telepíti
Megoldás:
Veszel nagyobb hdd-t és beépítő keretet mivel a sslimbe nincs
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 18. 17:45
5/5 TaKy99 válasza:
"akkor te másra nem fogod használni a pendriveot mert át kell formáznod FAT32-re! "
Ekkora hülyeséget rég olvastam.
Mind a windows, Linux, Unix, Android, Ios rendszerek ismerik, és még vagy 100 másik egyéb rendszer kezeli.
Mivel a Fat32 egy régi, de általános lemezformátum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!