Quadcopter szerertnék venni tudnátok segíteni? Olyan érdekelne ami olyan maximum 35ezer forint de lehet a szabadba is reptetn
Olyan érdekelne ami olyan maximum 35ezer forint de lehet a szabadba is reptetni. Pl ha nektek van az miklyen jó -e?
Olyan érdekelne ami nagyon magasra felmegy meg elmegy. Nem ilyen felhőkarcolo szintűre gondolok de pld egy 7emeletes házig. Köszi a segítséget
Kezdőknek a Cheerson CX10 egy jó gyakorló gép lehet.(6000-10000Ft)
A jelenlegi legkisebb quadcopter a piacon, élvezet vele repülni :)
Stabil, kicsi, akár kültérre is.
Kicsit nagyobb kezdő típusból tudom ajánlani még a Syma x5c-t.(25-35e) Nagyobb, van benne kamera is videó rögzítéshez.
Ezek beszerezhetőek több Budapesti modellboltban is.
Youtube-on találsz rengeteg videót róluk.
Azt persze tudnod kell, hogy a repülési idő kb. 5-10perc és semmi extra súlyt nem bírnak el.
A nem gyerek játék kategóriás gépek 60000 felett kezdődnek ha magadnak építed. Itt már 10 perc feletti repülési idővel lehet számolni, kiélezett gépek esetén 20 esetleg 30 perc is összehozható. (A rekord jelenleg 2 óra körül van egy helyben repülés esetén)
Divatosak mostanában a 250mm-es rotortávolságú verseny quad-ok, ebay-en majdnem komplett kit-et kb. 35000Ft körüli áron lehet beszerezni. Ehez már ismerned kell azért az RC repülés alapjait, forrasztás rádió stb. , kb 20000Ft hozzá a távirányító + vevő (FS-TH9X)
Ebay keresés: "Emax 250 Carbon Fiber Quadcopter"
Youtube: "Emax 250"
Hali! Igaz nem friss kérdés, de talán másnak hasznos lehet. Nekem syma x5c van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nagyon jól röptethető és mindent túl él.
https://www.youtube.com/watch?v=K_GIjf5bbyE
egy rövid videó róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!