Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az 5.50 Prome-2 PSP-met nem...

Az 5.50 Prome-2 PSP-met nem lehet upgradelni 6.60-ra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már megcsináltam a version.txt átírását is és még mindig azt írja ki, hogy 9.90 nem kell frissíteni. Ha valaki tud esetleg más megoldást annak örülnék, mert így nem tudom elindítani a frissítést és a PRO-C-t telepíteni.

2014. nov. 12. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Kapcsold be a PSP-t.

Ha betöltött, nyomd meg a SELECT-et.

A menüben a "USB DEVICE" mellett a "Memory stick"-et állítsd át "flash0"-ra.

Újra nyomd meg a SELECT-et.

Kösd rá USB-vel a PC-re.

A gép felismeri, de egy kicsit más mappaszerkezetet kapsz Intézõben/Commanderben.

Menj a "vsh/etc" mappába és nyisd meg jegyzettömbbel a "version.txt"-t.

Az elsõ sort (csak a 9.90 részt) írd át 5.50-re (igazából mindegy mire írod át, az a lényeg, hogy 6.60-nél kisebb szám legyen.

Mentsd el.

Húzd le USB-rõl

Nyomd meg a SELECT-et megint.

A menüben a "USB DEVICE" mellett állítsd vissza "Memory stick"-re.

Újra nyomd meg a SELECT-et.

Frissítsd a PSP-det.

Am én a 6.60 b10-et ajánlanám

2014. nov. 12. 15:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! A kérdésemben már leírtam, hogy ezt megcsináltam és még mindig ugyanúgy nem engedi (csekkoltam 5.50 van a version-ben). Az a kérdés, hogy van-e más megoldás, mert még mindig 9.90-át ír ki.
2014. nov. 12. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvastam, de én nem bízok meg benned XD csináld meg még egyszer úgy ahogy írtam, szerintem valamit kifelejthettél azért nem írta át
2014. nov. 12. 22:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok, már több órát töltöttem, valami alternatív megoldás fellelésével, de semmi. Úgy néz ki én vagyok az egyetlen akinek ez a gondja.
2014. nov. 13. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos akkor nem tudom mi lehet a gond, esetleg:

ps3-hack.hu (itt van psp topic is talán, TALÁN valaki tud segíteni)

2014. nov. 13. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!