Milyen notebookot ajánlotok egyetemi használatra?
100 000 forintig, 15,6 colos, kb 280cm széles legyen, tehát elférjen a táskámba és ne jelentsen gondot a cipelése.
C-ben való programozásra, jegyzetek készítésére használnám, de az se baj ha elmegy rajta 1-2 játék.
Szóval ezért az árért, ezekkel a tulajdonságokkal milyet éri meg venni, hogy a lehető legerősebb, legjobb legyen ?
Nem érdemes 15,6 colosat venni ilyen célra. Dög nehezek, sosem lennének nálad, és pillanatok alatt lemerülnének.
Én ezt venném meg a helyedben
Nem értem, hh dögnehezek? 15,6 colos elég kicsi, szóval miért lenne attól nehezebb? Meg mit értesz az alatt, hogy sose lennének nálam?
Am meg nem nagyon vagyok oda az ilyen szétcsatlakoztatósokhoz.
Elég nagy ember vagyok az az 1-2 kiló fel-le nem számít.
És ahogy írtam is, ezért az árért a lehető legerősebbet szeretném... pl eddig ezt találtam megfelelőnek : [link] (igen, szlovák oldal)
Ezt mennyire éri megvenni? Vagy esetleg ilyen áron, ettől jobbat tudtok?
Azért még megfontolom azt is amit linkeltél, de nem nagyon tetszik hogy 2 részből áll... egyáltalán van tapasztalatod azzal? Elméletbe lehet jónak tűnik de gyakorlatban nem biztos... és a leírás alapján gyengébb mint egy sima laptop ugyanennyiért
Én is 110 kiló vagyok.
Asusokról rosszat nem tudok mondani, egészen jó gépeket gyárt mostanában, de kellesz venned hozzá egy USB elosztót mert kettő usb port nagyon kevés, illetve játszani sem fogsz rajta a proci és videokártya miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!