Miért áll le a videókártyám ventillátora játék közben?
Figyelt kérdés
Naggyából értek a gépekhez és egyszer túlmelegedett a gépem a wolfeintsein new order alatt és elcsíkosodott a kép. Azonnal kikapcsoltam vártam picit és leszedtem az oldalát és azt vettem észre ,hogy ahogy elindítok egy játékot leáll a videókártya ventillátora. Ilyet még sose csinált. Beszéltem számítógépes ismerősömmel ő persze egyből aztmondta tönkrement új hűtés kell neki. De nemigen hittem neki és kipróbáltam, hogy ne autómatikusan állítsa a ventillátort beállítottam 50% ra és igy érdekes nem állt le a ventillátor. Már ujraraktam a driver ét semmi ugyanugy megáll autómatikus ventillátor szabályzáson. Ez vajon mitől lehet? Konfigom: Amd athlon x3 460 proci, 4gb 1600 mhz kingmax ram, gigabyte 880 gm d2h alaplap, sapphire radeon hd 6850 1gb gddr5 videókártya, 1tb wd winchester, HKC 650 wattos táp. Segítséget előre is köszönöm.2014. nov. 9. 11:18
1/2 anonim válasza:
A hőfok szerinti szabályozás (termisztor) mehetett tönkre. Ha más nincs akkor használd 50%-on.
Nekem a tápom volt ilyen, ott még driveresen sem lehetett mahinálni, szóval kivezettem egy kábelen keresztül és alaplapról vezéreztem (case fan slotról) a tápnak hűtését is. :D
2/2 A kérdező kommentje:
:D koszonom a segitseged
2014. nov. 12. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!