Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha iptv-re átmegyünk analógról...

Ha iptv-re átmegyünk analógról digitális csomagra, megmaradnak az analóg adók a tv csatornáin?

Figyelt kérdés

Áttérnék digitális csomagra, ami settop boxszal jön be, hdmi kábelen, mert mind a három AV foglalt.

A HDMI 1-re kötöttem a pc-t hdmi kábellel.

Így csak a HDMI 2 maradt szabadon.

Megmaradnak az analóg csatornák az mtv a tv 1-en, tv2 a 2-n, Anno a 3-ason és a többi csatornáin vagy azok üresen ott lesznek és csak a hdmi 2-őn jönne be az összes, számszerint 59 digitális adó???

2014. nov. 8. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha IP tv a szolgáltatás az önmagában digitális platform.Nem a HD csomagokat kérdezed?

Alapvetően(T-Home) a csatornalista sorrendje nem változik mert a HD csatornák,külön a 241 csatorna számtól kezdve listázódnak.

2014. nov. 8. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
...ITT a teljes IPTV csatorna lista: [link]
2014. nov. 8. 18:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Helyesbítek: 58 digitális csatornát tartalmaz a digitális családi csomag, nem pedig majd 300-at mint a mellékleten, amit amúgy köszi hogy linkelted.

Itt Hmvhelyen a családi csomagban ennyi van. 58 adó.

Nem kérünk egyéb adókat, így sem nézzük az összeset,csak egy részét.

Tehát még mindig kérdezem: a régi analóg adók maradnak a TV csatornáin, vagy azok ott maradnak " mákosan", és az 58 db adó a HDMI2-n fog bejönni??

Az ügyintéző a T-Home-nál nem tudta megmondani, ezért kérdezem.

2014. nov. 8. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem 300...:)))

Nem folyamatos a sorrend és ezek szerint nem figyelted a csomagok alatti "x" jelzéseket sem...:(

A régi analóg koax kábelen megszüntetik a szolgáltatást és csak a STB-vel nézhetőek a csatornák melyek sorrendje a csatornakiosztásban található.

2014. nov. 8. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:

...ez: [link]

volt ez: [link]

lesz...

2014. nov. 8. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
...Nem véletlenül a műholdas szolgáltatás csatornáit nézted???
2014. nov. 8. 19:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Láttam az x jelzést az IPTV csatornakiosztásában, 83 családi + HD csatorna van, és vannak még az egyéb csatornák/csomagok.

Kaptam egy tájékoztatót a T-Home-ban tegnap, itt 58 adó van a családi csomagban és 12 DH csatorna külön.

Tehát ott lesznek mákosan az adók a tv csatornáin.

Lenne egy másik kérdésem: van egy másik TV a másik szobában. Ott megmaradnak az analóg adások, vagy ugyanazt az adót lehet csak nézni a benti tv-én is mint az első tv-én?

2014. nov. 8. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

(...nemááááááá:)))

Nem folyamatos a csatorna sorrend!!!:)

Ha IPTV re váltasz akkor minden tv készülékhez kell kérned STB készüléket.A régi analóg szolgáltatásodat megszüntetik.Vagy...ha technikailag megoldják akkor azt is megtartatod és kettő szolgáltatást fizetsz

2014. nov. 8. 19:29
 9/9 A kérdező kommentje:

ajajjj!!!

Korábban, nem tegnap, a t-home-os ügyintéző azt mondta, hogy a benti tv-én megmaradnak az analóg adások.

A tegnapi ügyintéző nem tudta.

szóval ezen kínlódok fél éve, mindenki mást mond.

Szerződéskötés előtt nem lehet beszélni a szerelővel, sajnos.

Így sosem lesz IPtv-ém.

2014. nov. 8. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!