Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudnám úgy megcsinálni...

Hogy tudnám úgy megcsinálni hogy a hangfalzsinórhoz hozzákötnék biciklilámpát és stroboszkópként menne?

Figyelt kérdés
erősítőm van
2010. jan. 27. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:

hangfalzsinórra?

én úgy tudom, hogy a stroboszkóp egy külön vezetéken van, amiben van egy szerkezet, ami időközönként(0,1mp pl) megszakítja az áramot.

mellesleg nem tudom milyen bringalámpád van, de a többsége kevés ehhez.

2010. jan. 27. 16:14
 2/7 Hintalow ***** válasza:
19%
Szerintem az erősítő a hangfalkábeleken keresztül olyan alacson feszültséget ad le, hogy semmilyen ég működtetéséhez nem elég.
2010. jan. 27. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj öcsi...

Szerintem szedj be egy RUBOPHENT és aludjál 10 orát minimum.

Ja és az erösitöre visszatérve:Szerintem önmagadat erösitsed fel...sexuálisan.

2010. jan. 27. 17:53
 4/7 issti ***** válasza:
100%

Ha rákötsz egy 3.6V-os izzót egy pár watt teljesítményű hangfal helyére akkor kis hangerőn a zene ütemére fog villogni. Ez ugyan nem stroboszkóp, de jópofa. De ne örülj nagyon, mert mivel az erősítő nem erre van tervezve, elég hamar távozik az örök vadászmezőkre.

Ha van kidobásra ítélt cuccod, akkor jó kis móka lehet egy ideig. Inkább vegyél egy hangerőre működő villogó kütyüt pár ezerért.

2010. jan. 27. 18:15
 5/7 A kérdező kommentje:
hallod te rubopfen gyerek legyél itt előttem és akkor legyen nagy a pofád a többieknek meg kösz a tanácsot
2010. jan. 29. 07:57
 6/7 issti ***** válasza:

Google: fényorgona

Ilyesmire gondoltál? 10 ezer körül már lehet szerezni. Mikrofonnal érzékeli a hangot, és biztosan nem teszi tönkre az erősítőd. Jó bulizást! :)

2010. jan. 30. 11:14
 7/7 anonim válasza:
nah fikgyeljetek ! én megcsináltam erősítő nélkül, és 100%-ra faszán ment... cak szétszeded a lámpát és rákötöd a hangfalzsinórra... akinek kell hogy hogyan kell az írjon egy privit és megbeszéljük...;)
2011. ápr. 17. 15:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!