A mostani settop box-szal lehet pendrive-ra kiírni a vele felvett adásokat?
Sokféle settop box van, ezért kérdezem.
Bent voltam a Tkom-nál és nem volt biztos benne a hölgy, hogy pendrive-ra ki lehet írni a belső vinyóról a felvett adást.
Remek alkalmazottak vannak abban az boltban. Értik a dolgukat.
Nem lehet kiírni, nem lehet kimásolni. Az usb lik nem használható a T-nél semmire.
OFF:
#1, szerinted mennyi lenne az amúgy sem alacsony tarifa, ha még az ügyfélszolgálaton is elektromérnökök / telefonszerelő szakemberek dolgoznának?
Köszönöm a válaszokat, közben megtaláltam hogy a T-home-s set top box usb kimenete csak frissítésre való a szakembereknek.
Tehát semmivel nem lehet megszerezni, kiírni róla a vele rögzített adást.
Időpont ma 21:52
Elég lenne, csak olvasni tudniuk :)) Van annak a boxnak egy formás füzetecskéje. Abban benne van az itt említett kérdésre is a válasz.
Mi a fenét tanítanak nekik a tanfolyáson , mielőtt beülhetnek az asztal mögé?
Azt kifelejtettem, hogy a hölgy végül azt mondta, hogy biztosan ki lehet írni pendrive-ra mert ott van rajta az USB kimenet. Tényleg ott volt rajta, mutatta nekem.
Na erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!