Numark mixtrack 2pro vélemények? hozzá valami jó fejhallgató? 120-130ezres notebook ami elboldogul vele?
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 19:55
1/9 anonim válasza:
i3-as akármilyen (Asus, Acer, Dell, stb.) notebook bőven elviszi a traktort. Fülesnek otthonra tökmindegy, klubba 20 ezer feletti kategória. Nekem 750-es Shure van, imádom csak nagy. Mk2-es mixtrack pro-m van nekem is, bár ritkán használom, mert ilyen backup cucc ha baj lenne klubban lévő CDJ-vel. Mappinggal szenvedni kell, de megéri. Plusz hangkártyának sem utolsó.
2/9 anonim válasza:
gépnél ne legyen celeron....traktor nem szeresse.
füles....ami neked tetszik..van pár standard....technics, Sennheiser....tesztelni kell
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mi az a mapping?
Traktor? Tökéletesen futna vele nem para hogy seartohoz gyártják?
2014. nov. 9. 17:18
4/9 anonim válasza:
Tökmindegy, igazából nincs olyan hogy mihez gyártják, maximum mit adnak hozzá. Én a Traktort ajánlom. Ami egyedül tetszik a Serato-ban az az, hogy utólag lehet módosítani a loop in/out pontok helyét, mint CDJ-n. A mapping az az magyarul, hogy melyik gomb mit csinál. Vannak egész jó előre elkészített mappingok, csak le kell tölteni őket és importálni Traktorban. Amelyik neked tetszik és kézreáll.
5/9 anonim válasza:
Személyes tapasztalatból mondom, hogy még nem találtam értelmes mappingot Mixtrack Pro 2-höz, ezért is kell vele szenvedni.
(De ha valakinek van tökéletes, akkor belinkelhetné nyugodtan! :) )
6/9 A kérdező kommentje:
esetleg jobb kontroller hasonló árban? vagy kicsit többért?
2014. nov. 10. 19:07
7/9 anonim válasza:
ennyiért?
Ami jobb....reloop contour interface edition. Már nem kapható boltban, használtan is nehéz.. Sokat használtam.
DDJ-SB esetleg.
8/9 anonim válasza:
Használt Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition, más semmi.
9/9 anonim válasza:
Gyorsan rákerestem, ezt találtam meg elsőnek. Szerintem van még ezen az oldalon, a sima Mixtrack Pro-hoz is innen töltöttem le egy 4 deckes mappingot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!