Milyen bluetooth hangszórót vegyek a mobilomhoz? Hajlandó vagyok elmenni 15 000-ig vagy kicsit feljebb is.
Hali! :)
Jó hogy leírtátok a véleményeiteket a KS hordozható hangszóró termékcsaládjáról, mert mióta kapható nálunk piacon a termék a rabjuk lettem. :D Nagyon jó dolog szerintem. Az első egy Huve volt, majd B2, ismét egy Hive..most meg a Gravityvel szimpatizálok ( ami tapasztalatom szerint eddig magasan a legjobb a felsoroltak közül ! ) Nálam van kölcsönbe egy, nem torzít nincs halk zenénél sem semmi zaj. A hive és a B2 jól bírta. 10 órát végig szolgálta becsülettel viszont a Gravity sztem nem bír ennyit sajna. De ezzel el mondtam az összes egyedüli hátrányát!!!
Haverom akié a termék, 7e-ért hozzá jutott kiárusításban de 15e-et is simán adnék érte ha találok mert bitang jó cucc! A Hive kár hogy zajos halk használatnál, a B2 szintén zenész. A B2 nem ér meg 15e-et nekem. A Hive-ért sem adnék már 10 lepedőt.
üdv. ÁDÁM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!