Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBoxOne-t vennék 100. 000 Ft...

Pisti9876 kérdése:

XBoxOne-t vennék 100. 000 Ft alatt. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Xboxone-t szeretnék venni de magyarországon túl drága... Ebay ről rendelnék már 80-90-100.000 forinttól de nemtudom , hogy meg lehet e bízni az ilyen rendelésekben... Előre kifizetem a pénzt és mivan ha nem küldik el? És garanciát nem adnak rá? ha valki tud olcsón xboxonet akkor küldjön egy linket privátba lécci!!! Ps4-et is csak 100.000 alatt vennék....

2014. nov. 6. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ honnan rendeled, pl usából akkor számolj rá 27% vámot

Az ilyen rendelés egyedül a garancia miatt hülyeség... pl most kipostáznád azt várhatnád, hogy mikor küldik vissza mikor nem stb...

Én azt mondom biztosabb venni 120e ért a boltba egy ps4-et mint behozatni...

+használtan szerintem már találsz 100e ért ps4-et

2014. nov. 6. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném kérdezni , h szerinted vegyek egy nem túl jó laptopot mert továbbtanulni megyek vagy egy konzolt itthonra .... :3 de am kibírnám laptop nélkül mert van tabletem , de a konzol meg csak itthon porosodna mert csak hétvégén jövök haza.... még egy évig vagyok ebbe a városba utánna irány a koli :DD
2014. nov. 6. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Laptoppal nekem az a bajom, hogy a jó ott kezdődik h 150-250e

Mondjuk netezni ha elég és nem akad szanaszét akkor az is jó xD

2014. nov. 7. 14:31
 4/4 anonim válasza:
használtan már tudsz one-t venni 100ért, csak ahhoz még ugye jönnek a játékok, 2 kb 30 ezer, és akkor már ott tartasz h egy háromjátékos csomagot tudsz venni 128000-ért..ami új. Szóval jobban is jársz azzal.
2014. nov. 8. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!