Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Igaz az az állítás, hogy az...

Igaz az az állítás, hogy az oroszok a hangtechnika területén silány eredményeket értek el, és 15 évvel le vannak maradva?

Figyelt kérdés
Ezen belül a magnódeckekre, hordozható rádiósmagnókra, hifikre, hangfalakra, hangszórókra értem főleg. Mert volt régen szovjet BRG magnóm, és Videoton is, ami orosz fejlesztésekre épült. Amikor megjelentek, egész jók voltak szerintem, így nem értem milyen 15 év lemaradásról van szó.
2014. nov. 6. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
igaz, nem volt megfelelő háttéripar, pl. nem tudtak mikrochipeket gyártani, a mai napig le vannak maradva ezen a téren
2014. nov. 6. 15:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Gondolom a nehéziparra és a hadiiparra volt nagyobb hangsúly fektetve. De az, hogy nem tudtak mikrochipet gyártani az oroszok, eléggé meglepett.
2014. nov. 6. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!