Win7 setup miert nem sikerul?

Figyelt kérdés
Uj winchester kerult a laptopba, nekifogtam telepiteni a Win7 et sikerult is. Aztan csodalkozfam h megy eleg sok cucc a laptopban ami azelott nem pl a wifi. Ehhez mindig kellett a szoftwer a laptophoz kapott cd rol. Namost betettem ezt a cdt, nyomtam neki az automata installert h a hianyzo illesztoprogramokat telepitsem, erre osszekutyulodott egy csomo minden, se a wifi se a hang nem ment amivel azta nem is tudtam mit kezdeni. Tehat ujrainstallaltam a Win7 et de vmi hibat irt ki a telepites vege. Nem is ment a windows azota formatalni se tudom es telepiteni se sikeresen. Mi lehet a problema? Valahol olvastam h a Biost nem art frissiteni foleg h az enyem kb 4 eves mar. Ezzel megoldodna a problema?
2014. nov. 3. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:

A bios nem kell céltalanul frissíteni, csak ha valami miatt indokolt.

A laptopod gyártójának oldalán levő driverekre van szükséged, anélkül egyes eszközök nem fognak megfelelően működni, a hozzá adott cdről nem ajánlott telepíteni, mert azóta már kiadhattak annál frissebb drivereket.

2014. nov. 3. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!