Tamara98 kérdése:
Mi a véleményetek az e-book olvasóról?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye róla? :) Akinek esetleg van, annak milyen könyvek voltak rajta ajándékba?:)2014. nov. 1. 14:04
1/9 Quasar07 válasza:
Jó találmány. Hasznos.
De azért ha tehetem inkább könyvből olvasok. Mégis más..
2/9 anonim válasza:
ha nem a tengerparton, napsütésben akarsz olvasni, akkor jobban jársz egy tablettel
3/9 anonim válasza:
Nekem van egy Kindle Paperwhite 2-öm. Szerintem nagyon hasznos dolog. Kis helyen is elfér és alig van súlya, így mindig nálam van. Van rajta vagy 100 könyv most, és hangulatomtól függően olvasom az egyiket vagy a másikat. A legnagyobb előnye, hogy egyszer megveszed és nem kell többet költened, mert neten van több 10e könyv ingyen (több millió ha tudsz angolul).
Semmilyen könyv nem volt rajta ajándékban, de nem nagyon zavart.
Felesleges 3G-s változatot venni, mert pocsék a böngészője
Csak E-Ink kijelzőset vegyél, kerüld a tft és lcd kijelzős "csodákat"
4/9 A kérdező kommentje:
Miért lenne jobb a tablet?
2014. nov. 1. 14:34
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként a válaszokat :)
2014. nov. 1. 14:38
7/9 anonim válasza:
Ha olvasni akarsz akkor E-Ink kijelzős E-book olvasót vegyél. Ha minden mást akarsz csinálni akkor egy tabletet
8/9 A kérdező kommentje:
Rengeteget olvasok és ezért gondoltam az e olvasóra. Nem igazán venném hasznát a tabletnek.
2014. nov. 1. 14:57
9/9 anonim válasza:
Ha csak olvasásra kell, akkor egy e-ink-es kindle és boldog leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!