Miért nem megy a gépemen a track mania nation?
Figyelt kérdés
Ati Radion 3800as videokártyám van vagyis elég jó.
Nem tudom hogy mi lehet a probléma.
2010. jan. 26. 15:52
1/6 anonim válasza:
vedd le low-ra a grafikáját, úgy már jobb lesz szerintem
2/6 anonim válasza:
Így amúgy mi se fogjuk nagyon tudni a probléma okát. Esetleg valami bővebb hibaleírás? Elindul, megjelenik a sötétképernyő, majd kilép? Vagy egyáltalán nem indul el? Van hibaüzenet? Elindul, csak akadozik? Pályabetöltésnél kilép? Oprendszered?
3/6 A kérdező kommentje:
Elindítom a játékot és kiírja hogy kérem várjon onnantól teljesen lefagy az egész.
Gondoltam arra hogy másik nyelven de ugyan az.Szóval elindítom és annyit ír ki fekete alappal ,hogy kérem várjon utána nem történik semmi,csak lefagy.
Tesóm gépén rosszabb videokártya van ,de azon nvidia és azon megy.
2010. jan. 26. 16:59
4/6 A kérdező kommentje:
XP-m van
2010. jan. 26. 17:01
5/6 anonim válasza:
A konfigoddal lesz akkor baj, vagy ezt a vidikártyát nem viseli el. Próbáld meg frissíteni a videókártya driverét.
6/6 anonim válasza:
Nekem is ez a Problémám. :S
Elindítom a játékot, kiírja hogy "kérlek várj..." és lefagy a játék :(
Valaki vmi megoldás??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!