Wii U-ról mit gondoltok?
Előszöris fontos konozolnak számít a generációban, mert olcsó. Hiszen aki konozolozni szeretne, de nincs sok pénze, vagy nem akar sokáig gyüjteni, annak ideális választás.
GTA kerülőknek ideális választás.
Az egyetlen gondom vele, hogy a Virtual Console-on nincs Nintendo 64-es játék (még).
A Wii U szerintem jó azért mert : Lejátsza a wii játékokat , wii u gamepad
, GTA a helyet ott a Watch Dogs vagy a Lego city Under Cover , ha zombies játék kell zombi u , ha party játék kell jövőre érkezik a mario party 10 és ott van a Game & Wario , ha versenyzős játék kell Mario kart 8 , Need for Speed U , ha verekedős játék kell Super Smash Bros For Wii U , Tekken Tag tourment 2 , ha kaland játék kell ott a LEGEND OF ZELDA Hurlay Wariors ( vagy a eshop ba a Shovel Kinght ) , ha mászkálos játék kell ott a Super Mario Bros u , Super Luigi U , Donkey Kong Country Tropical Frezze , Super Mario 3D World , Ha lövöldözős játék kell Bayonetta 2 vagy 1 , vagy jővöre érkezik a Star Fox ès hamarosan a Metroid is , és még sorolhatnám , ezzel azt akartam mondani hogy Wii U minden játék műfaj van .
A nintendo eshop ba hamarosan lesz N64 és Nintendo DS játékok.
Anno a Wii-ben pont a motion controll fogott meg. Mivel a WiiU amolyan "ülős" konzol, ezért nem tetszik annyira, de tutira jó lehet. Végül is visszafelé kompatibilis, emiatt jó, ugyanakkor nincs softmod, így elég vastag zseb kell hozzá szerintem :D
Nekem Wii-m van, rengeteg játékkal és kiegészítővel, egyszerűen nem tudjuk megunni, a barátnőm is sokat játszik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!