DualShock 3 (PS3 kontroller) vélemény?
Mennyire áll kézre, minősége, ravaszok és analóg stickek minősége, mennyire kényelmesek.
Úgy egy általános véleményt.
Légyszi ne csak annyit írjatok hogy "szar, xbox jobb", hanem indokoljátok meg, hogy miért.
Nem szar, nagyon kényelmes, de az Xbox-é még kényelmesebb. Jobban kézre esik, ergonómikusabb. Az én példányom eleve használt volt már, de masszív szerkezet, nem csörög, nem recseg, a földre ejtést is bírja. :D
A ravaszok bírják a strapát, picit kattan benyomásnál, ha már régóta használt, de funkcióját maradéktalanul betölti. A jobb Stick nálam mondjuk már icipicit balra húz időnként, de nem tudom a múltját, milyen körülmények között használták, de ez sem zavaró.
Mivel majdnem tökéletes koppintása a DS2-nek, ezzel sincs gond. Talán a vezetéknélküli használatot tudnám negatívumként felhozni, két nap után már rá is kell csatlakoztatni az USB-re, mert merül kegyetlenül, ami RÖVID és kényelmetlen úgy játszani.
2 nap alatt lemerül?
WTF?
Te 2napot játszol egyhuzamban?
Ha nem játszol, akkor feltöltöd. Mi ebben a kényelmetlen?
Nekem USB kábel van hozzá, szóval ha azt akarom, hogy töltsem, be kell dugni a konzolba, aminek bekapcsolva kell lennie. Nos, minek menjen a gép, ha nem használom? Szóval olyankor töltöm, amikor játszom. Csak ahhoz rövid a kábel (rövidebb legalábbis, mint a PS2-esé).
Nem mondom, hogy nem, de hajlamos lecsúszni a stickről a kezed. De mosd meg a mancsod rendesen, és zsírtalan kézzel könnyebb lesz. ;)
Minek érdeklődsz ennyire iránta? Konzolt akarsz venni, vagy PC-re kontrollert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!