Kevés a tabletem belső tárhelye, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy elég gagyi fajta tabletem van aminek a belső tárhelye mindössze 500 MB. A problémám hogy van egy alkalmazás ami belső tárhelybe terjeszkedne viszont az meg kicsi neki és nem tudom átállítani hogy az SD kártyára mentsen...
Ilyenkor a tablet belső memóriáját lehet növelni?
2014. okt. 29. 12:10
1/3 anonim válasza:
Nem, de rootolás után át lehet helyezni sd kártyára.
2/3 A kérdező kommentje:
mi az a rootolás?
2014. okt. 30. 18:25
3/3 anonim válasza:
Akkor inkább hagyd a fenébe, mert téglát fogsz csinálni belőle. Viszont a belső tárhelyet másképp nem lehet növelni. Esetleg azt tudom még ajánlani, hogy tölts le egy task manager-t és azzal fel tudsz szabadítani pár mega szemetet. Amúgy miféle tabletnek van fél giga belső tárhelye? A leggagyibb utolsó ipari hulladék 10 ezer forintos papírnehezéknek, amit ma meg lehet venni, annak is legalább 4 giga tárhelye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!