Az unrootolás elrontotta a tabletemet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tabletem rootoltam z4root-tal. Jól működött, de aztán unrootoltam. Ezután lefagyott a tablet, igy kikapcsoltam és vissza. Mikor bekapcsolt minden le volt törlődve róla. Nem tudok telepiteni rá semmit, mert a belső tárhely 0,00 mb-ot ir. Az unrootolás miért vette el az összes tárhelyemet?????Most egy másik tabletet is akartam rootolni pont a z4roottal, de inkább soha nem is rootolok :(2014. okt. 29. 09:54
11/17 Wadmalac válasza:
12/17 A kérdező kommentje:
A tabletem nem tudja telepiteni? Vagy ez a program amit mondasz, Live Suite, ezt hogy kell használni? (Mivel a firmware több mint 400 mega, nem töltöm le most, mert olyan lassu a netem, hogy sokáig töltené nagyon...)
2014. nov. 30. 17:56
13/17 Wadmalac válasza:
14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik a reset gomb...hiába nyomok mindent ami neten le van irva, nem megy
2015. febr. 13. 14:07
15/17 A kérdező kommentje:
sikerült csatlakoztatni reset gomb is megvan, csak most azt irja, hogy PnPFelIn:invalid ID. Most akkor miért nem megy??????
2015. febr. 13. 15:18
16/17 Wadmalac válasza:
Ha van frissebb livesuit, próbáld azt. Meg előfordulhat, hogy a firmware mégsem az alaplapodhoz passzoló.
17/17 A kérdező kommentje:
Megróbáltam a livesuit legujabb verziójával is, de egyik verzioval sem sikerül... :( O.o
2015. febr. 16. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!