Syma x5c quadrocopter?
Mit gondoltok a syma x5c quadrocopter?
Kiváncsi vagyok a pozitív és negatív tulajdonságaira is.
Én azt mondom mindenképpen megéri,én is éppen most rendeltem egyet innen,pontosabban ezt: [link]
Szerintem ez egy nagyon jó ajánlat,mivel 18 ezerért kapsz hozzá plusz 5 600 mAH-s aksit (és még a géphez is jár gyárilag egy 500 as),és kapsz egy olyan töltőt is az egy darab USB töltő mellé,amivel a mind az öt elemet tudod egyszerre tölteni.Ja,és INGYENES A POSTÁZÁS!Szóval sztem vegyél egyet :) Jó móka :).
Apropó,kamera:A gépnek nem a legjobb a gyári kamerája,eléggé szaggat és pixeles,a felvétel hangminőségéről nem is beszélve,akár egy turmixgép :D.Ha videózni is szeretnél vele egy kicsit komolyabban,vagy a szebb minőség miatt,itt egy ún. kulcstartó kamera: [link]
És itt egy videó a felszereléséhez: https://www.youtube.com/watch?v=eWmBl5gG-ow
Igaz ez kissé drága hozzá,de nem feltétlenül muszály egybe megvenni :),egy ideig jó lesz nekem is a gyári kamerája :).Majd nyár körül veszek rá egy ilyet.Remélem segítettem valamennyit.;)
Talán a syma x5c talán a legjobb terméke a syma-nak
Én csak ezt ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!