Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Adott egy laptop, aksi nélkül...

Raaf Etele kérdése:

Adott egy laptop, aksi nélkül egyre sűrűbben elsőre nem indul csak másodszorra. Ilyenkor javítást kér, lehet választani sima indítást is. Javítás után akadozik, mit tehetek a géppel, hogy ne akadozzon?

Figyelt kérdés

Laptop tipusa: Acer Aspire 5530

Op. rendszer Vista és 4Mb RAM van benne, vírust a most lejárt vírusirtó nem talál!

A javított indulás után akadoznak a játékok (kisebb energiaigényű is! ) -Farmerama- vagy a You Tube vagy akár 3-4 weboldal betöltése is akad/nem válaszol!

Nem kéne ezt csinálja egy kétmagos gép szerintem, egy külön -alsó- laptophűtő mellett szerintem! Annál is inkább mivel egy hete a tisztítás után NEM csinálta!

Minden segítséget köszönök!

#Akadozási #betöltési problémák javítása.
2014. okt. 27. 13:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézd nem hiszem, hogy ennek bármi köze is lenne az akksihoz. Alapvetően valami szoftveres vagy rosszebb esetben hardveres problémád van.

Kéne egy alaposabb ránézés a gépre.

2014. okt. 27. 13:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Valami áramköri (az valószínűleg ami az aksiban van!) is lehet mert az aksit azért vettem ki mert rendszertelenül egyszer csak bedugott 220v os hálózati kábel mellett is elkezdett aksiról menni egészen a lemerülésig! Ha kihűlt már a gép és az aksi is (vagy másnap!) újraindítható volt a gép! Volt hogy napok/hetekig nem volt semmi majd kezdődött elölről, de ha kivettem az aksit nem tudott mire kapcsolgatni!

Amúgy te foglalkozol ilyesmivel?! Tudsz segíteni esetleg van ötleted esetleg én nem vagyok ebben annyira benne! Szervizes vagy?!

2014. okt. 27. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
írok privit.
2014. okt. 27. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!