Mi a különbség a két készülék kötött?
TV vásárláson gondolkodom és mindenképpen samsungot szeretnék.
Ki is néztem két típust az egyik egy Samsung UE40F6400
és a másik pedig egy Samsung UE40H6400.
Mi a két tévé között a különbség és mennyivel jobb egyik a másiknál? Csak az "F" és a "H" betű?
Válaszokat előre is köszönöm!
Nem tudom miért tettél PS3 tag-et a kulcsszavak közé.
De ha azért, mert PS3-mal is szeretnéd használni, akkor sajnos el kell keserítselek EZ A TV játékra NEM ALKALMAS!
Ha játszani is szeretnél rajt, akkor olyan TV-t keress aminek az Inpu Lag-ja 20ms alatt van, az az igazi, de 30ms-ig bátran válogathatsz!
Ha találtál TV-t, itt ellenőrizheted, mert az Input Lag értéket a gyártók nem teszik közzé! [link]
Ja, hogy mire alapozom ez a TV nem alkalmas játékra? Nézd meg az előző HSZ linkjét, ott írják, hogy az input lagja ennek a TV-nek 113ms/43.1ms, azaz játékra nem ajánlott.
Csak, hogy ne kelljen keresgélni:
"Using the Leo Bodnar input lag tester, we measured a very disappointing 113ms in [Movie] mode. Things improved when we engaged [Game] mode which is hidden away in the [System Settings] menu – a reading of 43.1ms represented a much better result. Although we’ve seen TVs with lower lag, this should satisfy most non-hardcore gamers out there."
Köszönöm!
De igazából rendesen minden napi TV-nek gondoltam, de igen talán ps3-mazni és fogok ebben igazad van nem írtam.
Olyan TV-t néztem ki ami 82-102 cm - nek felel meg.
Köszönöm a részletes választ sokat segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!