Digitális fényképezőgépnél hol lehet beállítani, hogy a kép mérete MB. Helyett KB. Legyen?
Köszönöm a gyors választ.
Azért kérdeztem,mert képet szerettem volna feltölteni valahova és ott azt írták,hogy a képfájl nem haladhatja meg a 2000KB-ot.Az én képeim 2MB körüliek és nem töltötte fel a képet.Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm a válaszokat!
Más megoldás nincs a letöltésen kivül?
Szerintem van annyi intelligenciád, hogy képes vagy kezelni egy programot, ami simán átméretezi a képeidet a megfelelő méretűre. :-) Vagy rosszul gondolom? :-)
Én erre az ingyenes Irfanwiev programot használom, innen letöltheted: [link] Telepítés után a képet a programmal megnyitva az Image - Resize/Resample útvonalon tudod átméretezni akármekkorává, és így a mérete is csökkenni fog.
Nos, a program használatával nem kell átállítanod a fényképezőgépet, ellenben tanulnál valami újat a számnítógépeden, és nőne az önbizalmad is. De te tudod...
Ja, ha a program mellett döntesz, akkor ne felejtd el átméretezés után el is menteni az átméretezett képet, és majd csak a mentettet próbáld meg feltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!