F.S.G. kérdése:
Egy LG FULL HD 3D SMART LED TV-t szeretnék! De nem tudom hogy milyik a megfelelő . Küldenétek nekem tv-ket?
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 19:59
1/6 Osynho válasza:
Miért csak LG? Mennyi pénzből, milyen felhasználásra, milyen nézési távra?
2/6 A kérdező kommentje:
Mert ez a kedvenc márkám (arra nem vagyok kiváncsi hogy szerintetek a Samsung meg a többi kacat jobb az LG-nél) szóval kb 150-160 ezerig kondolkodok és kb 100-105 cm-es legyen ennyi csak küldjetek már tv-ket létszi :)
2014. okt. 22. 19:15
3/6 Osynho válasza:
Szóval megmondod, hogy mit ne mondjunk. :) Érdekes. Nem is igazán értelek, de ez mindegy is. Én nem szeretem az IPS panelt, pontosabban annak a gyengébb feketéjét és így alacsonyabb kontrasztját. Nem akarlak a "kacat" Samsungra rábeszélni.
4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom szerintem sokkal jobb az IPS kijelző mint a SUPER AMOLED :) de tv-t azt még mindig nem küldtök :P
2014. okt. 23. 08:20
5/6 Osynho válasza:
Super amoled telefonokban van, nem tudom hogy jon a tv-khez. :-)
6/6 A kérdező kommentje:
úgy hogy te hoztad föl hogy melyik a jobb az IPS VS Super Amoled érted..? de mi lenne ha most már küldenél egy tv is :) :D
2014. okt. 23. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!