Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a különbség a 100 Hz-es és...

Mi a különbség a 100 Hz-es és a 600 Hz-es plazma tv között?

Figyelt kérdés

a 600 Hz-es az LG és 139 900 Ft a 100 Hz-es pedig Panasonic és 149 000 Ft. Mi a különbség a Hz között és Ti melyiket válaszanátok?

Köszi a válaszokat!

2010. jan. 24. 20:28
 1/5 anonim válasza:
35%
600 - 100 = 500
2010. jan. 24. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
a 600 Hz-es nyilván jobb(de feltehetően többet fogyaszt), viszont az LG rosszabb márka. Egyébként szerintem inkább LCD-t vegyél, a plazma kicsit már elavult, lassan meg már a LED-es tévék fognak itt Magyarországon is elterjedni.
2010. jan. 24. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
lcd tv-nél asszem 120 hz-től 3d fiilmet is lehet nézni. de javítsatok ki ha tévedek
2010. jan. 24. 21:36
 4/5 issti ***** válasza:

A 600Hz marketingfogás. Ha dicsekedni akarsz vele arra jó lehet, de igazából a Tv adások ma is 50 Hz-en adnak. Ugyanazt a képet megismétlik 12x, így jön ki a jól hangzó 600. Ha az eredeti kép homályos, akkor még rosszabb a végeredmény, ha ismételgetik is. Én inkább LCD-t vennék, de ha ragaszkodsz a plazmához mindenképp a Panasonic a jobb.

Vannak már tényleges 200Hz technikák, amik plusz képpel próbálják a mozgást egyenletesebbé tenni, de nem ebben az árkategóriában. Nem szabad bedőlni ezeknek a kamu reklámoknak. LED-es Tv még nincs forgalomban, csak LED háttérvilágítású LCD. De abból is csak a mátrix rendszerű tud többet horribilis áron. Amit 2-300 ezerért árulnak azok 2 oldali LED világítással vannak. Kevesebbet fogyasztanak, és természetesebbek a színeik, de egyenetlen a megvilágításuk, és aránytalanul drágábbak.

2010. jan. 26. 11:26
 5/5 A kérdező kommentje:
LCD-t akartam én is, de 107 cm-esben csak 200 000 Ft fölött vannak, annyi pénzem meg nincs rá, meg igazából annyit nem költenék egy tv-re. És mindenképp 100 cm fölött kellene a képátló. sztem akkor marad a Panasonic plazma. Köszi a segítséget!
2010. jan. 26. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!