Hogyan tudnám a HDMI kábelemet hasznositani valamilyen fajta átalakitoval?
Van egy oylan kb 2-3 éves TV-énk. akkori mikor a lap TV-ék elkezdtek divatba jönni de ez még picit vaskosabb.
Régen még sokat játszotunk rajta az xbox 360-nal HDMI kábel segitségével, viszont fogta magát és elromlot a TV-é HDMI csatlakozója, és csak a Normális xbox-os "dugó" jó amit adtak hozzá.(ha jól olvastam le akkor A/V nevezetü kábel, és a végén van 3 darabb jack dugóhoz hasonlitó dugó ami sárga piros és fehér szinű, s ez egy átalakitóval meg van toldva hogy jó legyen a tv-be.)
A kérdésemnek a lényege az hogy ezel a gyári kábelel hogyan tudnám azt a minöséget elérni mint ami HDMI kábellel, átalakitók segitségével.
A Válaszokat elöre is köszönöm!
UI:Én ugy gondolom ezt az átalakitós dolgot hogy a HDMI-vel kezdödik és arra rá egy átalakitó ami abba a foglalatba illik ami az A/V-és is.
Elnézést ha pontatlanul irtam le!
amit még elfelejtetem emliteni és lehet hogy fonos:
A márkálya orion és rá van irva hogy HDMI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!