Ez igy müködne?
Figyelt kérdés
ezt igy eddig össze tettem de az a kérdés nem-e lenne zárlatos vagy esetleg valami más?
2014. okt. 19. 17:24
1/7 anonim válasza:
Agyilag egyébként miért jó a 220-ba dugni egy 5 vagy 12 voltos motort?
2/7 A kérdező kommentje:
mert a sör kollektorhoz kellene
2014. okt. 19. 17:56
3/7 anonim válasza:
Ugye ez most vicc? Szerinted mekkora áramot kap majd a 230 V-os effektív feszültségű forrásból? :D SZerintem 1 perc alatt szét fog égni trafó nélkül.
4/7 A kérdező kommentje:
akkor mit használjak hozzá?
2014. okt. 20. 06:10
5/7 anonim válasza:
pl egy régi telefontöltőt is szétbarmolhatnál. Az transzformálja neked a 230 AC-t 5V DC-re. Az a 12 V os ventilátor igaz nem fog tőle repülni, de legalább nem égeted le a házat.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi de nekem nem lassú kellene hanem azért olyan gyors mit mondjuk a pcbe van
2014. okt. 24. 11:17
7/7 anonim válasza:
A PC-ben is 12 Voltot kap meg. Keress olyan adaptert, aminek a kimeneti feszültsége 12 V. ( vagy olyan transzformátort, de ezt halkan mondom, nehogy megsérülj )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!