Milyen LED (vagy LCD) tv-t érdemes venni 60 ezer ft-ból? Kinéztem párat, ezek jók lennének szerintetek? (bővebben lent)
Sajnos régi, képcsöves tv-nk egy pukkanással a másvilágra távozott, így kénytelenek vagyunk egy újat beszerezni. 60 ezer ft-ot szánnánk a tv-re. Nem sokat ülünk előtte, max esténként, így gondoltam, valami egyszerűbb is jó lenne.
Ezeket néztem ki: (a honlap csak példa, korántsem biztos, hogy végül itt veszem meg)
Ezek mennyire mondhatóak jónak, vagy átlagosnak? Van valakinek ezek közül valamelyik? Ha ezek nem jók, tudtok még valamilyet ajánlani 60 ezer ft környékén?
Kerestem róluk leírást, tesztet a neten, de nemigen találtam. Úgy látszik, ilyen olcsóbb kategóriás tv-kkel nem foglalkoznak a teszterek.
A kiválasztásnál néztem még Orion, Hyundai tv-ket is, de ott eléggé elrettentett, hogy 50Hz-es képfrissítéssel rendelkeznek, és elég sokat esznek ezekhez képest. Ja, és azokra csak 1 év a garancia, ezekre meg 2.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!