Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Orion OMP-09 mp3 lejátszó...

Orion OMP-09 mp3 lejátszó újonnan nem jó. Szerintetek visszaveszik a Sparban?

Figyelt kérdés

Intersparban vettem több, mint egy hete. Már a fülhallgató használhatatlan állapotban volt, totál meg volt törve a vezetéke, hang semmi se jön ki belőle!

A lejátszó pedig a 2. hallgatás után feladta! Hiába töltöm már több órája, akkor se akar megszólalni, csak megakad és elnémul.

Szerintetek az Intersparba több,mint egy hét után visszavihetem vagy is talán azon a hangsúly,h egyáltalán visszaveszi-e? Mert hát azért bmennyire is olcsó volt, akkor is egy kacatra adtam ki pénzt? Nagyon mérges vagyok!

2014. okt. 18. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha meg van a blokk, akkor biztosan kicserélik. Mennyibe került?
2014. okt. 18. 21:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Micsoda villámgyors voltál :) Köszi!

2500 Ft volt, és igen blokk megvan, csak nem tudom,h ott kötekednek-e vagy zokszó nélkül visszaveszik.

2014. okt. 18. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Amihez nem adnak külön garanciapapírt, annál a blokk az érvényesítő. Nagyon nincs min kötekedniük ha rossz, és nem azért rossz mert átment rajta az úthenger :-D sima csere, ha már esetleg nincs már belőle nekik, akkor meg a pénz vissza.
2014. okt. 19. 11:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2014. okt. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!