Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudom elérni a többi tv...

Hogy tudom elérni a többi tv csatornát számítógépen?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van hogy van egy HP pavilion dv5 1180EH tipusu laposom! Amiben van egy TV tuner! Amikor media centerrel keresem a csatornákat talál rengeteget de csak párat enged nézni van valami lehetőség arra hogy a többit amit talál azt is tudjam nézni ? Mert azt írja rá az adás titkosítva van

2014. okt. 18. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A ha a Laptopodban nincs CI foglalat(antenna csati mellett lapos) a szolgáltató kártyájának behelyezésére akkor csak plusz külső egységgel tudnád ezt megoldani.

Ha van,akkor természetesen a MINDIGTV-től kell kártyát vásárolnod.

Ha minden igaz ebben a laptopban DVB-T tuner van...(?)

2014. okt. 18. 15:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Érdekes amit mondasz ugyanis mikor gyárilag volt feltéve a wista meg minden program akkor a kábeltévén lévő analóg koax kábelt rádugtam a laptopra akkor tudtam kerestetni csatornát és volt minden ez ugye 6 éve volt azóta már számtalanszór újra raktam a gépet és azóta hiába teszek fel bármi drivert (mert elvileg hibrid a tuner) csak az antenás keresést tudom használni tehát igen így már csak DVB-T. És nincs kártya lehetőségem :(
2014. okt. 19. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!