Misi77 kérdése:
Szeretnék venni egy hifi hangfalpárt otthonra, de nem értek hozzá, két 20 e Ft körüli hangfalat találtam használtan: Cat Sound MBC 313 S Clatronic LB562. Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
A CAT-et ma hallgattam, el is vihettem volna, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy jobb-e a Clatronic, de nem tudom mgéri-e többet utazni azért, hogy az hátha jobb. Hasonló felépítésűek. Persze az erősítő is számít, ez valami Yamaha házimozi erősítővel volt hajtva. :) Üdv!2014. okt. 16. 21:33
1/7 Osynho válasza:
Ezek használtak? Milyen felhasználásra kellene? Milyen zene?
Egyiket se venném, nem komoly hifista márkák. 20 környékén azért ki lehet fogni korrekt hangú hangfalat.
2/7 A kérdező kommentje:
Szia. Akkor milyet vennél kb? Konkrét márka/típus? :)
2014. okt. 18. 00:46
3/7 A kérdező kommentje:
Teszteket olvasgatva: NAD C 316BEE(80eFt)+Tannoy Mercury V4 hanfalak (109eFt) szerintetek milyen lehet? Valakinek van egyik vagy másik vagy pont ilyen kombináció?
Üdv: Misi
2014. okt. 19. 15:16
4/7 Osynho válasza:
Tannoy se rossz márka, de érdemes ezeket meghallgatni, ha van rá lehetőség.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát sokat gondolkodtam, de itt nyíregyen nem sok választási lehetőség volt, távolról meg meghallgatás nélkül posta nem igazán lett volna jó. Végül most a CAT ot vettem megy a Hifi boltban, hozott egy jó állapotban lévőt 17ért, és mellé egy Onkyo A8620, ami passzol hozzá teljesítményben is 18 ért. Egyenlőre most megelégszem ezzel, 35 ből sokkal jobb, mint amit PCs hangszórókban lehet venni, persze tudom ez alap kategória. Ha több pénzem lesz, majd továbblépek. :) Volt nekem 300 ezres Alesis RA erősítőm meg Dynaudio BM15 is, az a kábelezés miatt vagy más miatt zúgott, vettem akkor hozzé még 100 ezer körül egy EMU PS12-őt, mert zenét szerettem volna csinálni, és hallgatni is, saját kis stúdiót. Végül nem jött össze. :) Üdv: Misi
2014. okt. 21. 16:00
6/7 A kérdező kommentje:
No, tesztelgetem, nem rossz, a basszusok nem elég jók, nem elég "megformáltak", kicsit búgnak. Majd a továbblépést úgy tervezem, hogy az erősítő marad, mert nagyon elég a hangereje 8 ohmos hanfalaknál is, a hangfalat meg valami 100 ezer körül ha tud valaki valami olyan hangfalpárt ajánlanik, aminek tiszták a magas-közepe is, és a basszus is erőteljes és "részletezett", vagyis egyszerűen jól szól, minőségi, akkor írhatna tippeket, amiket Bp.-n majd megkeresek és meghallgatok. Köszönöm. :)
2014. okt. 23. 18:40
7/7 A kérdező kommentje:
Azóta megszerettem a cuccost, igazából minden jó minőséghez hozzá lehet szokni, a hibái egy idő után nem feltűnőek. Összességében 35 ezerért nagyon megérte. Az erősítőnek semmi zaja nincs, és hatalmas potenciál van benne, pedig csak 40W-os, de 15-20%-ra tekerve is kopognak már a szomszédok. A hangfal is jól bírja, van benne kraft, torzításmentesen sokáig lehet feljebb vinni a hangerőt. Ami pénzeket a Méidában elkérnek egy-egy gagyi mini-hifiért....ez ahhoz képest ajándék volt.
2014. nov. 16. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!