Televízió csatornáit hogyan állíthatom be?
Figyelt kérdés
hali most vettünk televiziót. automatikusan össze visza pakolta a csatornákat relative 8000 nél van ez első csatorna hogyan tudom sorbarakni őket ?2014. okt. 16. 08:50
1/7 anonim válasza:
minden TV-nél van olyan menüpont, ahol egymással cserélhetsz két csatornát ... szépen elkezded az elsőtől
tehát megkeresed most a listában, hogy melyiket akarod elsőnek, rányomsz, megadod az első helyet, és ő felcseréli azzal ami eddig volt ott ... és így tovább
2/7 A kérdező kommentje:
na megprobálom , bár én a tv beállításaiban járok nem a mindig tv -ébe :O
2014. okt. 16. 09:11
3/7 anonim válasza:
ha mindig tv, akkor annak a kütyüjén kell ugyanígy beállítanod, mert akkor a tv-n nem tudsz semmit állítani
4/7 anonim válasza:
Mondjuk én igen-igen laikusként:
végigpörgettem a tv-n az adókat, és szépen írtam, hogy melyik sorszám alatt melyik műsor megy. (Nálam kb. 60-70 adó van)
Pl. 1-es sorszám alatt a MTV1, 2-es sorszám....
Utána még egy lista, amelyeket biztosan szinte naponta fogok nézni, és ettől kezdve, csak azt a sorszámot pötyögöm be, amelyiket éppen nézni akarok... egy idő után már leginkább tudom fejből a kedvenc csatornáim sorszámát...
5/7 anonim válasza:
#4 a te megoldásod azért jó, mert ha valamiért újra automatikus hangolást csináltatsz a vevővel, akkor nem kell elölről kezdeni az áthelyezéseket, minden ugyanott marad
6/7 A kérdező kommentje:
én t2 kárgyát vettem 3000 ft bedugtam a tévé oldalába és fogja az adásokat a digiket. ennyi. most nem tudom hol állítsam a csatornát :(
2014. okt. 16. 09:48
7/7 anonim válasza:
#6 hát ha ilyen a TV-d, akkor a TV menüben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!