A tabletem kijelzője miért fehéredik ki?
Figyelt kérdés
Van egy Overmax Newbase2 tabletem, múlthét szombaton vásároltam, tegnap észrevettem, hogy amikor egy kis idő eltelik, és a billentyűzárat feloldom, akkor vibrálni kezd a kijelző, de kb. 10 másodperc után abbahagyja. Még egy dolgot észrevettem, hogyha a kijelző fényerejét maxra állítom, akkor teljesen kifehéredik a kijelző, ha a 3/4-re rakom, akkor ilyen fehér csíkok jelennek meg a kijelzőn. Nem ejtettem le, a polcon volt mindig, tokban.
Mi lehet a hibája?
Itt van pár kép róla: [link]
2014. okt. 15. 15:10
2/5 A kérdező kommentje:
És ingyenes megcsinálják, vagy kicserélik? Van rá garancia.
2014. okt. 15. 15:18
4/5 anonim válasza:
Hát azt neked kell tudni, hogy van e rajta garancia.
5/5 A kérdező kommentje:
Van rá garancia. :) Múlthét szombaton vettem a Tescoban!
Majd most szombaton elmegyek!
Remélem tényleg kicserélik, mert az előző tabletem is magától betört a kijelzője. És azt mondták, hogy ez nem garanciális. Remélem ez a hiba garanciális.
2014. okt. 16. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!