1/9 cernageza válasza:
Ez így túl általános kérdés. Mit szeretnél megszólaltatni rajta? Ennyi pénzből jó hangot sztem nem lehet kihozni, kivéve ha nagy malaccal összeszedsz régi, jónevű cuccokat. Vagy, vehetsz egy kicsi, kompakt bluetooth hangszórót, ha telefonhoz kell..ennyiért már akad egész vállalható.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak annyi , hogy legyen rajta USB port , kb. 40W legyen a teljesítménye de ez se baj ha több!
2014. okt. 16. 20:05
3/9 A kérdező kommentje:
Electro hause , RAP menne rajta!
2014. okt. 16. 20:06
4/9 anonim válasza:
USB portot a régi cuccokon nem találsz (abból is kevés hozható ki a 30-ból), a mostaniakból meg max. valami nagyon kompakt zörejdoboz jön ki, ami messze lesz a jó hangzástól, úgyhogy vagy nagyon le kell adnod az igényeket, vagy jelentősen többet költeni.
6/9 anonim válasza:
Végülis jól néz ki, és tudja az USB-t, akár meg is felelhet Neked. Számomra azért ez a kategória még messze van a jó hangzású hifitől, de háttérzenének jó lehet, csak azt hittem ennyinél többre vágysz.
7/9 A kérdező kommentje:
Én csak háttérzenét szeretnék a szobámba!
Nem szeretnék x ezer forintig elmenni!
2014. okt. 17. 18:03
8/9 anonim válasza:
Akkor jó eséllyel elégedett leszel vele! Persze azért ha tehete,, hallgasd meg élőben mielőtt megveszed, pl media marktban.
9/9 A kérdező kommentje:
Igazából Karácsonyi ajándéknak lenne a hifi!
Édesapám szokta ezeket rendezni! De akkor majd mondom neki!
Köszönöm a válaszokat! :) Ment a zöld!
2014. okt. 17. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!