Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jó választás ez a szubcső?

Jó választás ez a szubcső?

Figyelt kérdés

Sony (DSX-A30) fejegységem van, gyári helyen az ajtókba 4db 150w 3utas hangszórók, gyári cicergők, de szeretnék egy kis mélyet is bele, ládát nem szeretnék, a mérete miatt, ezért néztem szubcsövet, ami elég jó árban is van szerintem, mi erröl a véleményetek ? [link]

jó lehet ez az összeállítás ? milyen erősítő való ehez ?

2014. okt. 12. 11:13
 1/1 dirtboy ***** válasza:

szerintem katasztrofális bár lehet elfogult vagyok

amik hibák az pl

-fejről hajtott hangszórók

-4db hangszóró

-gyári /cicergők/

-3utas hangszórók

-szubcső terv

egy csőnek a hossza nagy,egy láda meg magasabb igazából nem kisebb egy cső mint egy ferde hátú láda viszont azzal hogy cső formájú már rosszabb hangú.

azzal meg hogy sal még lejjebb süllyed a dolog.

egy belépő szintű és már elfogadható hangú rendszer úgy néz ki hogy

-megfelelő fejegység

-4csatornás 2ohm stabil A/B osztályú erősítő,1-2csatorna első hangszóróké,3-4-es csatorna mélyedt hajt

-1db 16cm-es komponens szett előre magas sugárzók nem csak be hajtva hanem beállított irányban állva vagy vissza pillantó háromszögben vagy A oszlopon elhelyezve

-bitumenlapozott ajtók hogy a szett alacsonyabb /60-80hz/ frekvenciát is hallhatóan tudjon sugározni ne csak lebegjen

-mélyláda gyenge erősítő esetén bass reflex kivitelben,erősebbnél szóba jöhet a zárt láda ha zárt láda kedvelő vagy

-megfelelő kábelezés és táp ellátás

mindezt normális autohifi gyártók termékeiből tudatosan össze rakva.

így kapsz végül a pénzedért egy zenei élményben gazdag rendszert aminél élvezet is hallgatni a zenét nem csak üvölt valami rossz minőségben és úgy szál ki bárki hogy ezért kár volt ennyit pénzt kiadni.

2014. okt. 12. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!