Miért nem tudja a többség használni az internetet?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy minden nap van vagy 5 db Samsung 5230-as, LG KP502-es és egyéb kérdés és mindegyik ugyanazt taglalja, mennyibe kerül és van-e rajta ez meg az...Kissé idegesítő, hiszen ott a Google, a TeszVesz, a Vatera, a Mobilarena, Telefonguru és rengeteg egyéb ismert oldal. Nem tudom elhinni, hogy nincs az emberekben annyi gyakorlatiasság, hogy a töménytelen információból, amit az internet nyújt, képtelenek megtalálni a nekük kellőt.2010. jan. 23. 14:38
1/6 A kérdező kommentje:
Na és a másik zavaró, a milyen telefont/tévét vegyek kérdések, már tett is fel vki egy ilyet...
2010. jan. 23. 14:58
2/6 anonim válasza:
Igazad van! Én is agybajt kapok a sok felesleges kérdéstől! Amennyi idő alatt ide bejelentkezik, megírja a kérdést, az alatt a google-n már rég megtudta volna. Lusták az emberek, nincs logikájuk. Mástól várnak segítséget, ahelyett, hogy ő maga egy kicsit foglalkozna a dologgal. De ez sajnos tipikus magyar mentalitás.
3/6 anonim válasza:
Engem is idegesít néha az ilyen, és ezt meg is szoktam mondani, és ilyenkor én vagyok a bunkó paraszt, hogy minek írok oda, ha nem segítek.
Azóta inkább nem válaszolok ilyenekre, még csak annyit sem, hogy google, mert inkább ne találja meg, csak sajnos más segít neki.
4/6 anonim válasza:
Ez az oldal azért van :É:É:Éű
hogy itt kikérhessék a másik véleményét.
5/6 anonim válasza:
Egy dolgot ne felejts el sok téves információ kering az interneten, rengeteg a hiba. pld a Wikipédiában.Reklámszövegekben hemzsegnek a hozzánemértő valótlan állításoktól. Nekem vegyész a szakmám és nem is egy kémiát érintő A4 -es lapon tízesével vannak általános iskolai szintn tudható képtelenségek amik aztán terjednek. Itt van a H1N1 oltás ahol halálos mérgek beadásáról regélnek mert nem tudják a benne levő anyagok mik és minek vannak benne, nem tudják mi a puffer a stabilizáló konzerváló gélesítő anyag.Nem tudják hogy a szerves higanyvegyületek nem mérgezőek és hamar kiürülnek a szervezetből.
6/6 anonim válasza:
Előző:
Kevés embernek van ilyen problémája, és erre itt van ez a honlap.
De a hülye kérdéseket nem értjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!