Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem tudja a többség...

Miért nem tudja a többség használni az internetet?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy minden nap van vagy 5 db Samsung 5230-as, LG KP502-es és egyéb kérdés és mindegyik ugyanazt taglalja, mennyibe kerül és van-e rajta ez meg az...Kissé idegesítő, hiszen ott a Google, a TeszVesz, a Vatera, a Mobilarena, Telefonguru és rengeteg egyéb ismert oldal. Nem tudom elhinni, hogy nincs az emberekben annyi gyakorlatiasság, hogy a töménytelen információból, amit az internet nyújt, képtelenek megtalálni a nekük kellőt.
2010. jan. 23. 14:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Na és a másik zavaró, a milyen telefont/tévét vegyek kérdések, már tett is fel vki egy ilyet...
2010. jan. 23. 14:58
 2/6 anonim válasza:
Igazad van! Én is agybajt kapok a sok felesleges kérdéstől! Amennyi idő alatt ide bejelentkezik, megírja a kérdést, az alatt a google-n már rég megtudta volna. Lusták az emberek, nincs logikájuk. Mástól várnak segítséget, ahelyett, hogy ő maga egy kicsit foglalkozna a dologgal. De ez sajnos tipikus magyar mentalitás.
2010. jan. 23. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Engem is idegesít néha az ilyen, és ezt meg is szoktam mondani, és ilyenkor én vagyok a bunkó paraszt, hogy minek írok oda, ha nem segítek.

Azóta inkább nem válaszolok ilyenekre, még csak annyit sem, hogy google, mert inkább ne találja meg, csak sajnos más segít neki.

2010. jan. 23. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
10%

Ez az oldal azért van :É:É:Éű

hogy itt kikérhessék a másik véleményét.

2010. jan. 23. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy dolgot ne felejts el sok téves információ kering az interneten, rengeteg a hiba. pld a Wikipédiában.Reklámszövegekben hemzsegnek a hozzánemértő valótlan állításoktól. Nekem vegyész a szakmám és nem is egy kémiát érintő A4 -es lapon tízesével vannak általános iskolai szintn tudható képtelenségek amik aztán terjednek. Itt van a H1N1 oltás ahol halálos mérgek beadásáról regélnek mert nem tudják a benne levő anyagok mik és minek vannak benne, nem tudják mi a puffer a stabilizáló konzerváló gélesítő anyag.Nem tudják hogy a szerves higanyvegyületek nem mérgezőek és hamar kiürülnek a szervezetből.
2010. jan. 26. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző:

Kevés embernek van ilyen problémája, és erre itt van ez a honlap.

De a hülye kérdéseket nem értjük.

2010. jan. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!