Nikotin9 kérdése:

Amikor konvertálni akarok?

Figyelt kérdés
egy üres merevlemezem van nem tudok feltelepíteni semmit mert rossz a partíció. de nem lehet konvertálni a disket mert azt írja az ilyen diskeket nem lehet ( cd,DVD, USB) pedig ez egy merevlemez mit csináljak???

2014. okt. 10. 19:33
 1/5 eNerdzsy ***** válasza:

A konvertálás kifejezés azt jelenti, hogy egyik fájl formátumot egy másik formátummá alakítod. (Például Dvd-t konvertálsz Avi-ba.

Egy merevlemezt esetleg formázni lehet. Próbálkozz inkább ezzel.

Sajátgép - Jobb klikk a kiválasztott merevlemezre - Formázás

2014. okt. 10. 19:52
 2/5 kkovax38 válasza:

Lényegében nem tiszta, hogy mit is akarsz csinálni. Adva van egy üres HDD, ahhoz hogy a HDD tudjon adatot fogadni, formatálni kell. Mivel sokan már leváltották az Xp-t korszerűbb új operációs rendszerre, ezert a Formatálást NTSF re formatáld. Formatálást elvégezheted amit az előző hozzászóló javasolt, vagy ezzel: [link]

Ha ezt elvégezted, jöhet szóba a konvertálás, pl: FormatFactory -val. A konvertált anyagot, elmentheted minden olyan adathordozóra, HDD, pendrive, SSD, ami képes adatot fogadni, de semmiképpen nem CD-re. A CD-re külön CD író programmal tudod felírni.

2014. okt. 12. 16:15
 3/5 A kérdező kommentje:
ne az van hogy egyik barátomnak volt egy windows 8-a szeretett volna egy 7-et mer a 8 tudjuk fos. szóval elkezdtem csinálni és amikor eljutottunk oda hogy telepÍtsük akkor azt Írta hogy nem lehet telepÍteni mer GPT- formátumban van itt megakadtunk aztán fogta elkezdet szarakodni a géppel a barátom és mire átmentem megin a HDD meg lett formázva és nem volt rajta semmi Így kértem tőle a windows 8-at hogy vissza tegyem rá elkeztem telepÍteni és ugyan azt ki Írta mint a 7-nél aztán megpróbáltam konvertálni a Disket de azt Írta hogy ez egy CD-DVD és ezt nem lehet konvertálni ezt a windows 8 javÍtó beállÍtásoknál csináltam cmd-ben és nem engedi konvertálni és a itt egy üres gép amire kéne egy widows 7 de nem megy rá :/
2014. okt. 13. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Pl. vedd ki a lemezt és egy másik géped gyaluld le a partíciót és hozz létre újat az Easeus partition master free prorgrammal (vagy valami másikkal :)
2014. okt. 13. 15:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi😊😊
2014. okt. 14. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!