Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen végfokot és hozzávaló...

Milyen végfokot és hozzávaló hangfalpárt vegyek max 50000ft-ból?

Figyelt kérdés
Otthonra kell zenehallgatásra szobámba,nagyon szeretem a zenét főleg ha jó a hangcucc. Milyen végfokok és hangfalak vannak amik jók és olcsók? Nem akarom kitörni az ablakom de azért legyen jó hangzása.

2014. okt. 6. 07:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Ez a végfok jó? [link]
2014. okt. 6. 07:39
 2/10 anonim ***** válasza:
OLX-en nézz szét, olcsón jók vannak!
2014. okt. 6. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Tehát szobába kell, akkor valami ilyesmit nézz szerintem:

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 6. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Vagy ez! [link]
2014. okt. 6. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, bármennyire is tetszetős lenne az a 300Ft-os piezó magas nagyon lehúzza az egészet. Valahogy nem illik a képbe, de a pici hangfal sem. Persze nem akarok senkit sem megsérteni, ez is egy vélemény. OLX -en nem követhető nyomon a hirdető, nem is értékelhető ugye. Ezért is ajánlottam a vaterát.
2014. okt. 6. 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezeké a cuccok kár pénzt adni. Mind le van gyilkolva. Az a "high-end" hangfalként hirdetett is hogy néz ki. Lehugyozták szétrugdosták. Nem volt az high-end még újkorában se.Az Onkio ér valamit, de még az is túl van árazva, max egy 10est lehet adni érte.
2014. okt. 7. 19:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat már lemondtam erről a végfokkos hangfalszettről. Szerintetek ez jó lesz szobába zenehallgatásra? [link]
2014. okt. 7. 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezeken az állításokon csak szakadok, 2000+ eladásból 5 negatív hahaha, csak nevetek kedves 57%-os!! Nem azért küldtem, hogy pont ezt vegye meg! Ez lenne az irányzat, márkás termékeket, és ne a gagyit.

Kérdező, ilyet biztos nem vennék, de te tudod.

2014. okt. 8. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem néztem én a véleményeket mert nem érdekel, úgyse veszem meg, csak a képek láttán írtam amit írtam. Szegény hnagfalaknak mit ki nem kellett állni a gondos tulajdonosuknál. A high-end hangfal annyiba kerül, hogy aki megveszi nem fogja ütni vágni, de azokat már gyárilag is más alkatrészekből készítik.

Az én véleményem csak konkrétan arról a portékárolt volt az amit írtam és nem az eladóról.

2014. okt. 8. 16:15
 10/10 anonim válasza:
Vegyünk pl. Egy polcot ami 80 kg-t bír ráteszel valamit ami 20kg-t nyom. Nem lessz semmi baja,ugyanez hangfalaknál.Csak teljesítményben egy 20w erősítő re köthetsz akár 500w os hangfalat is,meg 5w os hangfalat is.Csak az 5w hangfalat nem használhatod max hangon,mert azzal csak tönkre teszed
2022. aug. 6. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!