HDMI ből audio leválasztása hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretném a HDMI kimenetet egy DVI csatis monitorba és egy erősítőbe szétválasztani. Hogyan lehet ezt megoldani olcsón?2014. okt. 5. 22:49
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy meg lehet egy megfelelő kábellel.
Beírod a google-ba, hogy: hdmi dvi audio
És kiad például ilyet:
Számtechboltokban, elektronikai boltokban gondolom akadnak ilyenek.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak köszi. Közben én is arra jutottam, hogy passzív kábellel nem fogok találni ilyet.
2014. okt. 6. 07:41
4/7 anonim válasza:
Egy sima Jack kábellel miért nem lehet megoldani??
5/7 A kérdező kommentje:
pl. mert nincs jack kimenete a cuccnak. Úgy szeretem, hogy mindenki beleokoskodik, hogy a kérdező azt se tudja, mire kíváncsi, és egy guglit nem képes "felütni"... Legalább most volt egy ember, aki érdemi választ adott! Ha nem lehet egy kérdést 10 másodperc alatt megguglizni, akkor ez ritkaság manapság... arra alig jön normális válasz.
2014. okt. 6. 07:47
6/7 anonim válasza:
Komolyan kérdeztem, hogy miért nem jó a Jack kábel, de ha ilyen flegma vagy, akkor mindegy...
7/7 A kérdező kommentje:
Komolyan mondtam, hogy nincs audio kimenete a cuccnak, csak 1 optikai, meg HDMI, de azt is komolyan mondtam, hogy ha hülyeséget szól hozzá valaki, teljesen hülyének nézve a kérdezőt, azzal hadd legyek kicsit flegma én is.
2014. okt. 7. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!