Hogyan tudok cd-ről kazettára másolni, illetve mennyi zene fér egy kazettára?
CD, és végig is kell hallgatnod :)
Na meg féltávnál kazettafordítás se kizárt, attól függ mit tud a hifid :)
Megnézed a kazettára hány perc van ráírva.
pl. 60 perces, akkor a felénél, 30-nál.
A többi teljesen manuálisan történik, ez "őskori" technológia, nem szabad elfelejteni.
Tehát ránézel az órádra, és tudod hogy félóra múlva kell kazit fordítani, ha nem csinálja meg automatán (ennek a leírásában kell utánanézni).
Ha szerencséd van pont 29-30 perc körül ér véget egy szám, akkor már érdemes STOP-pal megállítani, megfordítani és elejére tekerni a kazettát, ha nem szeretnéd hogy egy szám közben történjen a fordítás.
A hangerőt lejjebb tekerheted közben, attól nem lesz halkulós a felvétel.
Olyat keress ráírva hogy: auto reverse
Amennyiben nincs hozzá leírás, mert abból is kiderülne bizonyára.
Hú, bele sem gondoltam, hogy a mai fiataloknak ez idegen dolog. Én sem vagyok öreg még szerintem (29 éves), de én ebben még bőven benne éltem. :) Csomó zenei- és videokazettánk van a mai napig.
Kérdező! Nem érdemes semmiképp sem arra várni, hogy saját maga fordítson, hisz kicsi az esély, hogy pont szünetnél ér véget a szalag. Érdemes odafigyelni, és a 30 (vagy amennyi egy oldal) perchez legközelebb eső szám végén leállítani, és magadnak megfordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!