Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok cd-ről kazettára...

Hogyan tudok cd-ről kazettára másolni, illetve mennyi zene fér egy kazettára?

Figyelt kérdés
szoval van egy Roadstar HIF-5708MP mini hifim és belerakom a cd-t amin a zene van és hogy kell rávenni a kazettára?

2014. okt. 3. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Negnyomod a rec. gombot a kazettás részen. Kazettafüggő, hogy mennyi fér rá. Ugye két oldala van, volt összesen 60 perces, 90 perces...
2014. okt. 3. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Ja, és persze lejátszás közben tudsz felvenni. Hátha ez egy fiatalnak nem egyértelmű. :)
2014. okt. 3. 15:15
 3/9 A kérdező kommentje:
szoval elindítom a cd-t és rec. és a hifi az cd, vagy kazetta módban legyen?
2014. okt. 3. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

CD, és végig is kell hallgatnod :)

Na meg féltávnál kazettafordítás se kizárt, attól függ mit tud a hifid :)

2014. okt. 3. 16:16
 5/9 A kérdező kommentje:
és honnan tudjam mikor kell megfordítani vagy mikor van kész? és a hifiröl közben levehetem a hangerőt?
2014. okt. 3. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Megnézed a kazettára hány perc van ráírva.

pl. 60 perces, akkor a felénél, 30-nál.

A többi teljesen manuálisan történik, ez "őskori" technológia, nem szabad elfelejteni.

Tehát ránézel az órádra, és tudod hogy félóra múlva kell kazit fordítani, ha nem csinálja meg automatán (ennek a leírásában kell utánanézni).

Ha szerencséd van pont 29-30 perc körül ér véget egy szám, akkor már érdemes STOP-pal megállítani, megfordítani és elejére tekerni a kazettát, ha nem szeretnéd hogy egy szám közben történjen a fordítás.

A hangerőt lejjebb tekerheted közben, attól nem lesz halkulós a felvétel.

2014. okt. 3. 16:34
 7/9 A kérdező kommentje:
És honnan tudjam hogy megfordítja e autómatán?
2014. okt. 3. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyat keress ráírva hogy: auto reverse

Amennyiben nincs hozzá leírás, mert abból is kiderülne bizonyára.

2014. okt. 3. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú, bele sem gondoltam, hogy a mai fiataloknak ez idegen dolog. Én sem vagyok öreg még szerintem (29 éves), de én ebben még bőven benne éltem. :) Csomó zenei- és videokazettánk van a mai napig.

Kérdező! Nem érdemes semmiképp sem arra várni, hogy saját maga fordítson, hisz kicsi az esély, hogy pont szünetnél ér véget a szalag. Érdemes odafigyelni, és a 30 (vagy amennyi egy oldal) perchez legközelebb eső szám végén leállítani, és magadnak megfordítani.

2014. okt. 3. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!