Erről a TV-ről mi a véleményetek?
Új tévét szeretnék venni és ezt néztem ki magamnak: [link]
Nem kell nagy. Egy kis albérletbe ( garzon lakás szerű ) lakok. Kb 1,5 - 2 méterről nézem a tévét szóval tényleg nem kell nagy.
MinDig TV Extra előfizetésem van, így szempont a DVB-T tuner, meg a kártya kezelés.
Szerintetek az általam kiszemelt tévé mennyire jó választás? Megéri az árát?
Tegnap végül megvettem ezt a tévét az Edigital üzletébe.
Nekem tökéletesen megfelel az a méret. A képminőség is nagyon szép ha HD-s filmet nézek rajta.
A DVB-T adás lehetne szebb is. Pár csatornán eléggé mosott a kép, meg gyorsabb mozgásoknál bekockásodik de ez nem a tévé hibája szerintem, mert többektől is hallottam már hogy nem a képminőségről híres a MinDig TV Extra, plusz a régi tévémen amivel külső set top box-al néztem azon sem volt sokkal jobb, de mivel nem HD-s volt annyira nem tűnt fel a rossz kép. Lehet majd beköttetem a UPC kábeltévét. A netem tőlük van, és DVB-C tuner is van a tévébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!